Caravans verkopen

OUDE CARAVAN VERKOPEN: DE MOGELIJKHEDEN

Wanneer u uw oude caravan gaat verkopen dan kan dat op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld uw caravan particulier verkopen. U zorgt dan zelf voor de verkoop aan een nieuwe gebruiker en alles wat daarbij komt kijken. Denk aan: het plaatsen van een advertentie, meerdere bezichtigingen, ontvangst van de betaling en ontvangst van het vrijwaringsbewijs van de caravan. Een hoop gedoe en onzekerheid. Een caravan particulier verkopen is niet zonder risico en zeker niet voor iedereen geschikt. Helemaal wanneer u niet constant telefonisch of per mail bereikbaar bent en wanneer u niet gemakkelijk op locatie van de caravan kunt zijn. Meer informatie over Caravans verkopen.

Of misschien heeft uw caravandealer een inruilvoorstel op uw oude caravan gedaan? Vaak valt de opbrengst tegen omdat de dealer liever geen oudere caravans koopt. Bovendien krijgt u zonder inruil vaak korting op een nieuwe caravan. Ook bij een caravan opkoper of tussenpersoon zal de opbrengst tegenvallen omdat zij doorverkopen aan een ander caravanbedrijf en ook aan de transactie moeten verdienen, ten koste van uw opbrengst.

Uw caravan direct verkopen aan N57 Caravans biedt vele voordelen en honderden tevreden klanten gingen u voor. Door ons specialisme en jarenlange ervaring kunnen wij u een goede prijs op uw caravan bieden. Wij zijn ranzendsnel: binnen 24u ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Wanneer u akkoord bent, komen wij de caravan ophalen. De betaling verloopt veilig en omdat wij RDW-erkend zijn, ontvangt u direct een RDW-vrijwaringsbewijs. U heeft dus nergens omkijken naar; alles wordt voor u geregeld en u kunt altijd rekenen op een eerlijke prijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *